PROJECTE "EL NIDO"

lunes, 11 de abril de 2011

RESUM PRIMERA JORNADA VOLEM UNA EDUCACIÓ DIGNA

I JORNADA: HI HA ALTERNATIVES A L'EDUCACIÓ FORMAL?
Entre l'individuu i la comunitat.
Propostes i projectes al voltant de l'educació lliure i l'educació popular

Tal com havíem proposat, hem recopil·lat les idees que van sorgir al llarg de la I jornada. El debat va sorgir a partir de les presentacions de cada equip de treball creats per discutir la influència de diferents àmbits en el creixement i desenvolupament de l'infant. Aquests àmbits es van delimitar en escola, família i societat. Cada grup va discutir i va recopil·lar en un mural els punts forts i febles de cada àmbit, així com també la relació en altres elements. La participació activa de cada persona van aportar molta informació. Per tal de resumir-ho, s'ha creat un esquema, que pretenia ser un rizoma, eina que ens van ensenyar un dels equips de treball. Demanem disculpes, però no ho hem aconseguit i per tant, es presenta un esquema un tant més modest. Invitem que si algú té idees per organitzar la informació a mode de rizoma, serà benvinguda tota idea! Aquest és un gràfic base, en el que podeu afegir més elements i idees que se us acudeixen.

Moltes gràcies també a les explicacions sobre l'educació popular i educació lliure que ens van fer arribar des des de diferents projectes que estan vigents en l'actualitat i experiències viscudes.

Enbandadas van aprendre moltíssim gràcies  ala vostra participació i esperen amb ganes la propera jornada, que versarà sobre la interculturalitat. Pròximament més informació......



No hay comentarios:

Publicar un comentario